Åben opstillingsgruppe d. 7. november 2021

DKK 995,00DKK 1.995,00

Ryd

Åben opstillingsgruppe med Erik Svarer 

 

Trænger du til et fornyet perspektiv på en fastlåst situation i dit liv?  

En særlig mulighed for dig, der ønsker at stå stærkere og i en mere ressourcefuld position og har brug hjælp til at forstå og løse op for forviklinger i jobbet, i familien eller parforholdet! 

 

PRAKTISK INFORMATION: 

 

Datoer: 7/11, 5/12 – 2021 og 16/1 – 2022 

 

Tid: kl. 10.00 – 18.00  

 

Frokost: 13 – 14 (medbring venligst selv frokost). Der tilbydes snacks, frugt, vand, the og kaffe 

 

Sted: København K.

 

Priskategorier: 

1. Du har garanti for, at din sag tages op og belyses: 1.995,- pr. gang (5 pladser) 

2. Du deltager som aktiv repræsentant og observatør og kan lære af og spejle dine egne problemstillinger i de sager, der tages op: 995,- pr. gang (7 pladser)

Yderligere info

Åben opstillingsgruppe med Erik Svarer  

 

Trænger du til et fornyet perspektiv på en fastlåst situation i dit liv?  

Længes du efter et større flow?  

Ønsker du at ændre nogle handlingsmønstre, der ikke længere tjener dig? 

 

I denne opstillingsgruppe med max 12 deltagere skabes et trygt rum, hvor du får mulighed for at undersøge og forstå dine egne handlingsmønstre. Opstillingsmetoden er utroligt virkningsfuld til for eksempel at kaste lys over dine relationer til andre mennesker, adfærd og mønstre i din familie, job og andre systemer, dine egne ressourcer og blokeringer. Et intensivt opstillingsarbejde i en dedikeret gruppe, hvor vi sammen skaber ressourcefulde positioner og løsningsbilleder i forhold til personlige problemstillinger, som andre deltagere medbringer.  

Gruppen faciliteres af Erik Svarer, som har mange års erfaring indenfor opstillingsmetoden. 

Gruppeopstilling kan være til stor hjælp for dig, som en brugbar metode til at få det som endnu ikke giver mening, sat ind i en meningsfuld sammenhæng og måske give en ny retning på det næste skridt som skal tages. 

I opstillingsgruppen er fremgangsmåden den, at klienten fortæller om sin problemstilling og behov, og så bruger vi aktivt deltagerne til, at indtage den repræsentation/person, som vi hører om i klientens fortælling.  Klienten stiller personerne op, så måden de er opstillet på, afspejler hvordan ”sagen” lever i klienten. Ved dette bringer vi klienten i en observations position til sin egen gøren og laden. I samarbejde med klienten ændrer facilitator konfigurationen, således at klienten ender med at stå i en mere ressourcefuld position. 

Du kan vælge at deltage alle dage, som en del af et dyberegående procesarbejde, men det er også muligt at deltage enkelte dage. Du får altså direkte erfaring med og indblik i en metodisk tilgang, som de sidste 20 år har gjort store landvindinger.  

 

En særlig mulighed for dig, der ønsker at stå stærkere og i en mere ressourcefuld position og har brug hjælp til at forstå og løse op for forviklinger i jobbet, i familien eller parforholdet! 

 

 

Gruppens sammensætning er efter ”først til mølle princippet”, og deltager antallet kan variere fra gang til gang, men der er plads til 12 deltagere. Alle deltagere har tavshedspligt.  

 

Spørgsmål kan stilles til es@trainingconsult.dk