Åben opstillingsgruppe – 1 dags udviklingskursus med Erik Svarer

Opstilling er både en virkningsfuld men også fredsskabende metode til at kaste lys over dine forviklede relationer til andre betydningsfulde, dine tidligt tillærte mestrings strategier, loyalitet konflikter i din familie, måske i jobbet, endog i parforholdet, ift egne ressourcer og blokeringer. 

Praktisk information

Datoer: 

Søndage 27/3, 8/5, 19/6 

Tid: kl. 10.00 – 18.00  

Frokost: 13 – 14 (medbring venligst selv frokost). Der tilbydes snacks, frugt, vand, the og kaffe
 

Sted: København K.

Priskategorier: 

1. Du har garanti for, at din sag tages op og belyses: 995,- pr. gang (max. 5 pladser) 

2. Du deltager som aktiv repræsentant og observatør og kan lære af og spejle dine egne problemstillinger i de sager, der tages op: 0,- pr. gang (7+ pladser)

Gruppens sammensætning er efter ”først til mølle princippet”, og deltager antallet kan variere fra gang til gang, men der er plads til 12 deltagere. Alle deltagere har tavshedspligt.

 

Spørgsmål kan stilles direkte til Erik Svarer pr. mail: es@trainingconsult.dk

 

I opstillingsgruppen er fremgangsmåden den, at klienten fortæller om sin problemstilling og behov, og så bruger vi aktivt de andre fremmødte til, at indtage den repræsentation/person, som vi hører om i klientens fortælling. Klienten stiller personerne op, så måden de er opstillet på, afspejler hvordan ”sagen” lever i klienten. Ved dette bringer vi klienten i en observations position til sin egen gøren og laden. I samarbejde med klienten ændrer facilitator konfigurationen, således at klienten ender med at stå i en mere ressourcefuld position. Det skal opleves. Du kan vælge at deltage alle 3 søndage, og det er også muligt at deltage enkelte søndage.

Søndage  27/3, 8/5, 19/6 10-18.

995 kr. hvis man vil have en opstilling. Max 5.

0 kr om man kommer som nysgerrig og vil stille sig til rådighed som repræsentant. Max 7.

Kursusledelse

Gruppen faciliteres af Erik Svarer, som har mere end 20 års erfaring indenfor opstillingsmetoden.

“Selv med lukkede øjne, ser jeg dig” er den første bog på dansk om familieopstilling i individuel terapi og rådgivning.

Hovedfokus er på brugen af vores indre forestillinger og teknikkerne i individuel opstilling, som forfatteren har udviklet gennem mange års erfaring og observationer. Læs mere om bogen via linket herunder.