Åben opstillingsgruppe - 1 dags udviklingskursus med Erik Svarer

Opstilling er både en virkningsfuld, men også fredsskabende, metode til at kaste lys over dine forviklede relationer til andre betydningsfulde, dine tidligt tillærte mestringsstrategier, loyalitetskonflikter i din familie, måske i jobbet, endog i parforholdet, ift egne ressourcer og blokeringer.

Praktisk information

Datoer:

Søndage d. 18/6/2023
Tid: kl. 10.00-18.00  

Frokost kl. 13:00-14:00 (medbring venligst selv frokost). Der tilbydes snacks, frugt, vand, the og kaffe. 

Sted: Frederiksberg

Priskategorier: 

  1. Du har garanti for, at din sag tages op og belyses. 995,- pr. gang (max. 5 pladser). 
  2. Du deltager som aktiv repræsentant og observatør og kan derved lære af og spejle dine egne problemstillinger i de sager, der tages op: (10+ pladser).
 

Gruppens sammensætning er efter ”først til mølle-princippet”, og deltagerantallet kan variere fra gang til gang, men der er i alt plads til 12 deltagere. Alle deltagere har tavshedspligt.

Spørgsmål kan stilles direkte til Erik Svarer pr. mail: es@trainingconsult.dk

I opstillingsgruppen er fremgangsmåden den, at klienten fortæller om sin problemstilling og behov og så bruger vi aktivt de andre fremmødte til, at indtage den repræsentation/person, som vi hører om i klientens fortælling. Klienten stiller personerne op, så måden de er opstillet på, afspejler hvordan ”sagen” lever i klienten. Ved dette bringer vi klienten i en observationsposition til sin egen gøren og laden. I samarbejde med klienten ændrer facilitator konfigurationen, således at klienten ender med at stå i en mere ressourcefuld position.

Det skal opleves. Du kan vælge at deltage alle søndage eller på enkelte søndage.

Kursusledelse

Gruppen faciliteres af Erik Svarer, som har mere end 20 års erfaring indenfor opstillingsmetoden.

“Selv med lukkede øjne, ser jeg dig” er den første bog på dansk om familieopstilling i individuel terapi og rådgivning.

Hovedfokus er på brugen af vores indre forestillinger og teknikkerne i individuel opstilling, som forfatteren har udviklet gennem mange års erfaring og observationer.

Køb eller læs mere om bogen via linket herunder.