Transaktionsanalyse -
intensivt aftenskursus med psykolog Mette Bram

Transaktionsanalysen er en metode, der tilbyder en enkel og dyb forståelse for dynamikker i mellemmenneskelige relationer.

Hvis vi er for ubevidste om, at fx vores indre kritiske forælder eller indre tilpassede barn aktiveres i kommunikationen med andre, kan det resultere i konflikter, besvær og ubehag. Der opstår en slags ”forurening” af kommunikationen.

Formålet med kurset er derfor at støtte den enkelte i en øget bevidsthed om disse dynamikker og hvordan bestemte indre positioner påvirker vores adfærd. Og ikke mindst, hvordan de kan forandres.

Over 4 intensive timer studerer vi dynamikkerne ud fra transaktionsanalysens begreber, der bl.a. baserer sig på psykoanalysen, eksistentiel og narrativ psykologi.

Med denne viden kan man blive mere vågen og effektiv i sin egen kommunikation. Derudover kan transaktionsanalysen være et uvurderligt og enkelt redskab for den, som arbejder med andres udvikling: i fx psykoedukation, undervisning, samtaleterapi, coaching, mentoring og supervision.

Den viden, du får på kurset, kan omsættes med det samme personligt og/eller i din professionelle praksis.

Inhold

  • Personlig egogram profil
  • Fem egotilstande
  • Kommunikation som berøring/”strokes”
  • Grundlæggende livspositioner
  • Skjulte transaktioner
  • Spil, vi spiller – herunder dramatrekanten
  • Live-eksempel/coaching
  • Kursusledelse
 

Praktisk

Sted
Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg – find vej

Datoer 
Kommer snart

Det får du
For det halve af prisen for en coachingsession med en psykolog får du her 4 intensive udviklingstimer – målrettet dig.

Udover de 4 timers undervisning og øvelser er prisen inkl. undervisningsmateriale under kurset.

Der er i løbet af kurset inkluderet mulighed for personlig live coaching.

Introduktionspris
695,- inkl. moms

Kursusledelse

Psykolog Mette Bram underviser i eget regi i Danmark efter at have lavet bl.a. assertionstræningskurser primært i udlandet siden 1993.

Hun har gennem årene udviklet sin helt egen metode, som har fået stor ros bl.a. fra deltagere i Europarådet og Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg.

Mette har gennem årene støttet tusinder af menneskers udvikling gennem bl.a. kurser, oplæg, coaching, sparring, mentoring, samtaleterapi, konfliktmægling og supervision.