Ledersparring

I vores individuelle konsultationer for ledere, tilbyder vi sparring og hjælp til at løse arbejdsrelaterede udfordringer. Måske ønsker du hjælp til at forbedre præstationen i teamet, har brug for støtte til at komme gennem- eller forberede dig til – svære konsultationer, eller har andre udfordringer i lederstillingen som du har brug for hjælp til.  

Vores coachingfilosofi

Vi mener, at hver enkelt af os er unikke, og derfor findes der ikke en korrekt måde at facilitere vækst på.  Vi arbejder ud fra filosofien om, at coachen er til for at støtte processen og assistere lederen i at identificere de alternativer der er, men det er også vigtigt for os at lederen er den der har friheden til at tage afgørelser om hvordan man går videre.  

Vi ved at du kan, så målet er at støtte dig i processen, så du kan føle dig mere selvsikker mens du løser dine lederopgaver.  

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Ledere kommer til samtale hos os af flere forskellige årsager, men ofte hjælper vi med at nå generelle mål som fx at reducere fraværet på arbejdspladsen, håndtere stress, forberedelse til svære konsultationer eller forhandlinger og forbedre holdpræstationen.  

Derudover er vi specialister i TAT-processerne efter sygemeldinger eller længere fravær. 

Metoder

Vi benytter os af metoder hentet fra den kognitive adfærdspsykologi. Metoderne består af evidensbaserede teknikker og værktøjer som fx adfærdsfeedback og handlingsplaner. Hvis det passer ind – eller er fordelagtigt, arbejder vi med at identificere og reorganisere allerede etablerede tanke- og handlingsmønstre, som kan lukke af for muligheder og begrænse potentialet. 

Foredragsholder

Konsultationerne faciliteres af Mette Bram, som ejer Training Consult. Hun har en lang erfaring med dette og har gennem årene støttet hundredvis af ledere i deres proces til øget selvsikkerhed i stillingen og mere effektiv ledelse.  

Book din samtale ved at skrive til Mette info@trainingconsult.dk. Bemærk at der er en ventetid på 4-5 uger for nye klienter.