CD Meditation at work

kr. 49,95

Hvert enkelt nummer på CD’en er designet til, at du ved at afsætte ca. 15 minutter kan opnå en energi- og livgivende pause fra arbejdet. CD’en indeholder:

1. Afspænding. Med soundscape. 13:07 min.

2. Body scan. Guidet skanning af kroppen. Uden musik. 18:37 min.

3. Siddende åndedrætsmeditation. Med soundscape. 08:49 min.

4. Siddende åndedrætsmeditation. Uden musik. 08:42 min.

5. Vandmeditation. Siddende meditation med vandlyd. 12:15 min.

6. Meditation på egen hånd. Uden musik. 10:18 min.

Alle lydfiler kan også købes enkeltvis.

Yderligere info

Denne CD er ment som en hjælp til at komme i gang med afslapningsøvelser, mindfulnesstræning og meditation på arbejdspladsen eller privat. CD’en blev til som den første af sin art i 2008 i et samarbejde mellem Training Consults grundlægger psykolog Mette Bram, fysioterapeut Jeanette Sander og komponist Jens Skou Olsen.

Mange oplever at tænke på arbejdet også uden for arbejdstiden, at få søvnproblemer og andet psykologisk og fysisk ubehag.Derfor er det i stigende grad blevet nødvendigt at kunne deaktivere organismen.

Kroppen har brug for hvile til at regenerere sig. Netop den regenererende effekt kan man opnå gennem teknikker som afspænding, visualisering og meditation. Forskningen viser tydeligt, at man med disse teknikker kan sænke blodtrykket og mængden af stresshormoner, aktivere immunforsvaret og øge koncentrationsevnen.

Sidegevinster på sigt kan være, at du bliver mere nærværende i forhold til kolleger, venner og familie, at du opnår større ro i sindet og i øvrigt forbedrer din sundhed generelt.