Stresscoaching - kognitiv coaching

Hvad er stress?

Stress er kroppens forsøg på at håndtere belastende udfordringer. Mennesket er fra naturens side udstyret med evnen til at kunne klare en vis mængde stress. Stress er altså i sig selv ikke en sygdom, men hvis belastningen har en tilstrækkelig styrke eller er længerevarende kan stress fører til sygdom.

Har jeg stress?

Når du er stresset er du ramt af forskellige former for ubehag. Det kan være hjertebanken, hovedpine, trykken for brystet, mavesmerter, nedsat sexlyst, indre uro, øget brug af stimulanser, appetitløshed, nedsat koncentration, nedsat præstationsevne og lav selvfølelse. Det kan være svært at danne sig et overblik og huske dagens gøremål. Den indre uro kan indlede en uhensigtsmæssig spiral af søvnløshed, tankemylder og deraf øget udmattelse.

Små symptomer kan på sigt udvikle sig til alvorlig sygdom og det kan blive invaliderende både for dig selv og relationerne til dine nærmeste.

Hos en af vores stresscoaches får du støtte til de processer, der er nødvendige for, at du kan komme videre og kende sig selv igen.
Du er garanteret en coach med grundig psykologisk og/eller sundhedsfaglig baggrund. Vi har mange års erfaring i at hjælpe stresssygemeldte medarbejdere sikkert tilbage til jobbet. Ethvert coachingforløb hos os starter med en gratis indledende samtale og en grundig udredning af problemets omfang og karakter ved hjælp af et gennemtestet spørgeskema.

En session hos en af vore stresscoaches tager 45-90 minutter efter behov.

Ring eller skriv for en nærmere snak:
Psykolog Mette Bram 40 96 36 24

Din henvendelse behandles fuldt fortroligt.