TRAINING CONSULT

Om virksomheden

Training Consults vision er at udvikle og udbrede metoder, som bringer ro og fokus i en udfordrende hverdag.

Konsulentfirmaet Training Consult er specialiseret i supervision og strategier til stresshåndtering og –forebyggelse gennem coaching, workshops, retreats og meditation.
Vores mål er at bidrage til personlig og organisatorisk udvikling og aktivt standse ubehag og langtidssygemeldinger.

Training Consult blev grundlagt i 1992. Med snart 30 års erfaring og en stab af højt uddannede konsulenter har du garanti for effektive, evidensbaserede interventioner.

Din virksomhed

kan få gavn af vore tilbud om supervision, personalekurser, coaching og implementering af effektive teknikker som mindfulness meditation.

For medarbejdergrupper

tilbyder vi personalesupervision, teambuilding og meget andet, bl.a. ugentlige mindfulness træningshold. Virksomheder kan abonnere på en fast intern/ekstern ordning med supervision eller mindfulness træning.

Som privatperson

kan du nyde godt af vores ekspertise ved at tilmelde dig åbne hold i fx assertionstræning og opstilling eller booke individuel stresscoaching, ledersparring eller psykologsamtaler.

Principperne for vores arbejde er

  • Nærvær
  • Autencitet
  • Respekt for den enkeltes grænser
  • Klar kommunikation
  • Livslang læring

   

“Vi må selv være den forandring, vi ønsker at se i verden.”

Mahatma Gandhi

I Training Consult er vi optaget af social og miljømæssig bæredygtighed.  Derfor støtter vi Dansk Flygtningehjælp, SOS Børnebyerne, Folkekirkens Nødhjælp og UNICEF. Derudover bidrager vi på fast basis til Climaider for at kompensere for det CO2-aftryk, som vores aktiviteter kan medføre.

Training Consult støttede i 2014 Projekt Hjemløs med en donation på 12.500 kr..