Åben opstillingsgruppe d. 22.01.23

kr. 995,00

Out of stock

Opstilling er både en virkningsfuld men også fredsskabende metode til at kaste lys over dine forviklede relationer til andre betydningsfulde, dine tidligt tillærte mestrings strategier, loyalitet konflikter i din familie, måske i jobbet, endog i parforholdet, ift egne ressourcer og blokeringer. Gruppen faciliteres af Erik Svarer, som har mere end 20 års erfaring indenfor opstillingsmetoden.

I opstillingsgruppen er fremgangsmåden den, at klienten fortæller om sin problemstilling og behov, og så bruger vi aktivt de andre fremmødte til, at indtage den repræsentation/person, som vi hører om i klientens fortælling. Klienten stiller personerne op, så måden de er opstillet på, afspejler hvordan ”sagen” lever i klienten. Ved dette bringer vi klienten i en observations position til sin egen gøren og laden. I samarbejde med klienten ændrer facilitator konfigurationen, således at klienten ender med at stå i en mere ressourcefuld position. Det skal opleves. Du kan vælge at deltage alle 3 søndage, og det er også muligt at deltage enkelte søndage.

Yderligere info

Kl. 10-18.

Det koster 995 kr. hvis man vil have en opstilling. Der er plads til maks. 5 opstillinger.

Hvis du vil deltage som repræsentant, så forhåndstilmeld dig her eller via mail til Erik på es@trainingconsult.dk eller (+45) 22 89 73 17  senest 3 dage forinden. Der er plads til maks. 7 repræsentanter.