Åben opstillingsgruppe d. 05.03.23

kr. 995,00

4 in stock

Opstilling er både en virkningsfuld men også fredsskabende metode til at kaste lys over dine forviklede relationer til andre betydningsfulde, dine tidligt tillærte mestrings strategier, loyalitet konflikter i din familie, måske i jobbet, endog i parforholdet, ift egne ressourcer og blokeringer. Gruppen faciliteres af Erik Svarer, som har mere end 20 års erfaring indenfor opstillingsmetoden.

I opstillingsgruppen er fremgangsmåden den, at klienten fortæller om sin problemstilling og behov, og så bruger vi aktivt de andre fremmødte til, at indtage den repræsentation/person, som vi hører om i klientens fortælling. Klienten stiller personerne op, så måden de er opstillet på, afspejler hvordan ”sagen” lever i klienten. Ved dette bringer vi klienten i en observations position til sin egen gøren og laden. I samarbejde med klienten ændrer facilitator konfigurationen, således at klienten ender med at stå i en mere ressourcefuld position. Det skal opleves. Du kan vælge at deltage alle 3 søndage, og det er også muligt at deltage enkelte søndage.

Yderligere info

Kl. 10-18.

Det koster 995 kr. hvis man vil have en opstilling. Der er plads til max 5 opstillinger.

Hvis du vil deltage som repræsentant, så er det gratis, men kræver en forhåndstilmeldning på es@trainingconsult.dk eller (+45) 22 89 73 17  senest 3 dage forinden. Der er plads til max 7 repræsentanter.