Sale!

Meditation at work - 6 lydfiler jubilæumsgave

DKK 30,00

Hvert enkelt nummer er designet til, at du ved at afsætte ca. 15 minutter kan opnå en energi- og livgivende pause fra arbejdet. Lydfilen indeholder:

1. Afspænding. Med soundscape. 13:07 min.

2. Body scan. Guidet skanning af kroppen. Uden musik. 18:37 min.

3. Siddende åndedrætsmeditation. Med soundscape. 08:49 min.

4. Siddende åndedrætsmeditation. Uden musik. 08:42 min.

5. Vandmeditation. Siddende meditation med vandlyd. 12:15 min.

6. Meditation på egen hånd. Uden musik. 10:18 min.

Yderligere info

Disse 6 lydfiler er ment som en hjælp til at komme i gang med afslapningsøvelser, mindfulnesstræning og meditation på arbejdspladsen eller privat. CD’en blev til som den første af sin art i 2008 i et samarbejde mellem Training Consults grundlægger psykolog Mette Bram, fysioterapeut Jeanette Sander og komponisterne Jens Skou Olsen og Benita Haastrup.

Mange oplever at tænke på arbejdet også uden for arbejdstiden, at få søvnproblemer og andet psykologisk og fysisk ubehag. Derfor er det i stigende grad blevet nødvendigt at kunne regulere kroppens alarmberedskab.

Kroppen har brug for hvile til at regulere og regenerere sig. Netop den regenererende effekt kan man opnå gennem teknikker som afspænding, visualisering og meditation. Forskningen viser tydeligt, at man med disse teknikker kan sænke blodtrykket og mængden af stresshormoner, aktivere immunforsvaret og øge koncentrationsevnen.

Sidegevinster på sigt kan være, at du bliver mere nærværende i forhold til kolleger, venner og familie, at du opnår større ro i sindet og i øvrigt forbedrer din sundhed generelt.

Du får filerne til rabatprisen 30,- kr. her i jubilæumsåret t.o.m. 30. december 2023.

Husk at downloade inden 30 dage efter købet 😉

GOD FORNØJELSE <3