Samtale med en psykologpraktikant (NO)

kr. 350,00

Out of stock

Training Consult tilbyr hjelp og støtte av en psykologpraktikant, gjennom samtaler og coaching.

Vår praktikant kan hjelpe deg med bevisstgjøring av adferds-, handlings- og tankemønstre. Sammen kan dere arbeide for å modifisere de mønstrene som kan skape udfordringer i livet ditt. For eksempel, om du opplever stress og press i hverdagen, uten at du helt vet årsaken, kan du sammen med vår praktikant finne ut hvor opplevelsen kommer fra. Siden kan dere sammen arbeide for at du skal få det bedre.

Coaching kan bidra til mental helse og trivsel uansett om du går gjennom en tøff periode i livet, eller har et mer konkret problem du sliter med.

Gjennom samtale og coaching med vår psykologpraktikant kan du få hjelp til blant annet:

  • Håndtere og mestre stress
  • Håndtere engstelighet og bekymringer
  • Jobbrelaterte belastninger
  • Søvnproblemer
  • Relasjonelle vansker
  • Lav selvtillit og selvfølelse

Hos Training Consult tilbyr vi samtaler med vår psykologpraktikant Elisabeth, som har viten om sammenhengen mellom adferd, tanker og følelser – og hvordan våre adferds- or reaksjonsmønstre påvirker de rundt oss, og hvordan våre mønstre påvirker dem.

Elisabeth er på sitt siste semester på kandidatstudie i psykologi ved Københavns Universitet og har bred erfaring fra forskjellige typer relasjonsarbeid. Hun har derfor god forståelse for, og kan raskt sette seg inn i, de de forskjellige problemstillingene man kan møte på i arbeidssammenheng og ellers i hverdagen.

Yderligere info

Pris:

Enkeltsamtale: 350 kr
En pakke på 4 samtaler kan kjøpes etter den innledende samtalen, og koster 1275 kr. Du kan finne tilbudet her.

Du betaler for samtalen med det samme. Vi vil også be om dine kontaktopplysninger slik at praktikanten Elisabeth kan ta kontakt med deg for å finne tidspunkt for samtalen.

Når du foretar kjøpet, aksepterer du at vi vil ta kontakt med deg for å avtale tidspunkt for samtalen.