Samtale med psykologpraktikant

kr. 350,00

Out of stock

Training Consult tilbyder hjælp af en psykologpraktikant gennem samtale og coaching.

Vores praktikant kan hjælpe med bevidstgørelse af handlings-, tanke- og følelsesmønstre, og sammen kan man arbejde for at modificere de mønstre, som skaber udfordringer i livet. Hvis du for eksempel oplever stress og pres i hverdagen og ikke helt ved hvorfor, kan du sammen med psykologpraktikanten finde ud af, hvad der skaber denne oplevelse. Efterfølgende kan man arbejde for at finde ud af, hvordan du bedst kan komme af med det.

Coaching kan bidrage til at øge trivsel og velvære, ved at man får sparring og rådgivning, hvis man er i en svær periode i sit liv eller har et konkret problem man døjer med.

Gennem samtale med psykologpraktikanten vil du kunne få hjælp og støtte til blandt andet:

  • Stresshåndtering og stressmestring
  • Ængstelighed og bekymringer
  • Arbejdsrelaterede belastninger
  • Relationelle udfordringer
  • Søvnproblemer
  • Lav selvtillid og selvfølelse

Hos Training Consult tilbyder vi samtaler med vores psykologpraktikant Elisabeth, som har viden om sammenhængen mellem adfærd, følelser og tanker – og hvordan vores handlings- og reaktionsmønstre kan påvirke dem omkring os og hvordan deres mønstre påvirker os.

Elisabeth er på sit sidste semester på kandidatstudiet i psykologi ved Københavns Universitet, og har bred erfaring fra forskellige typer relationsarbejde. Hun har derfor god forståelse for, og kan hurtig sætte sig ind i, de forskellige problemstillinger man kan møde i arbejds- og hverdagslivet.

Yderligere info

Samtaler har følgende pris:
Enkeltsamtale: 350 kr
En pakke på 4 samtaler som kan tilkøbes efter indledende samtale for 1275 kr. Dette tilbud kan købes her.

Du betaler med det samme for samtalen og giver os dine kontaktinformationer, så vil psykologpraktikanten Elisabeth kontakte dig og arrangere tidspunkt for samtalen.

Når du foretager købet, accepterer du at vi vil kontakte dig for at aftale tidspunkt for samtale.